欢迎光临聚设汇,装修找设计就上聚设汇!
   咨询电话:15602987227
登录    注册
全国
[切换城市]
聚设汇
首页 > 家装 > 延·续

延·续

Location | 项目地址

江苏省  苏州

Design Company | 设计公司

一野设计事务所

Photography | 摄影

AK空间摄影

本案来自于学区二手房的改造,南北通透的户型结构很是方正。

业主提出的要求在于储物空间的满足下,能给未来有更好的规划室内设计师。

This case comes from the transformation of second-hand housing in the school district, and the apartment structure with transparent north and south is very square. The owner's request is that the storage space can be satisfied, and the future can be better planned.

设计不是一次性产品,在保留原有空间的基础上,又将以前能够扩充的部分纳入到室内储物空间。

The design is not a one-time product. On the basis of preserving the original space, the previously expandable part is incorporated into the indoor storage space.

改造对比

整个客厅添加了饰面的点缀,在整体墙面留白的基础上,加入了一丝木的温韵。

The whole living room has been decorated with decorations, and a touch of wood is added to the white space on the overall wall.

苏州一野室内设计工程有限公司

设计收费:面议 元/平             

擅长类型: 办公室,家居住宅,餐厅,别墅豪宅,商业展示,文化空间

在线咨询

我的作品更多>>

扫描二维码关注我们的微信

深圳市聚设汇文化传媒有限公司
主编热线:15602987227
总部:深圳市南山区侨香路4068号智慧广场C栋4楼
佛山、东莞、福州、南昌、厦门、武汉、郑州、长春、
沈阳、成都、贵阳、柳州、哈尔滨、九江等城市设立办事处
© 2017-2021 Jsheh.com 版权所有 粤ICP备17079093号
展开
回到顶部